Tillbakablick på 2009

Så har det nya året 2010 kommit med dunder och brak, så vad händer under 2009?! När jag tänker tillbaka vad som hänt kommer jag ihåg alla trevlig resor till olika delar av Sverige. Har inte under de senaste åren varit så mycket på utflykt som året 2009. Svanberga, Viätt, Breviksnäs, Sollefteå, Lövånger och alla trevliga tävlingar och träningar här omkring. Mer då.. ja att tävla och dessutom vinna en IK-1 tävling i källbomark med Lee, det var förbaskat kul!! Har även gjort debut att vara utställare på våran tävling i Ale med King, om jag ska erkänna så var jag verkligen nervös att jag skulle klanta till det när det ska vara perfekt förhållanden för dom tävlande, tur var att jag fick support av kunnit folk 😀 Tror att vi gjorde det ganska bra för vi fick samma uppdrag på våran nästa tävling i Buddbyn. Me då.. Ja hon lyckades bli halt lagomt till årets sommartävlingar, det var på morgonen när vi skulle åka till Sollefteå som jag rastar hundarna och till min fasa ser att Me haltar, men jag bestämmer mig ändå för att åka. Det kan hinna gå över för vi skulle inte tävla förrån om 2 dagar men inte det så där satt jag med mina vänner och hejjade hela helgen. Sista dagen fick jag låna Lee som gärna ställde upp för en IK-1 runda, vi lyckades inte få in fåren i fållan men det var tydligen förarfel 😀 Det var otroligt nyttigt att få testa Carina´s härliga får. Väl till buddbyn i oktober var Me hel och redo att entra tävlingsbanan men kanske inte några lysade resultat med såg några ljusglimter av framgång 😉 i våran träning. Vi får träna vidare så kanske 2010 blir ett mer framgångsrikt år, vem vet?! Vill även tacka ALLA som jag har haft möjligheten att komma och träna hos under året, vi ses nog även detta år 😀 Lite mer tack måste jag även skriva 😀 Vill tacka uppfödaren Dallees för support och alla uppriktiga ord 😉 även ni andra som hjälpt mig med träningen och trevligt resesällskap!! Nä nu måste jag sluta med denna novell, nu ser vi fram emot ett spännade år som förhoppningsvis resulterar i det bästa. 😀 Det finns ett fotoalbum under fliken bilder med bilder från året 2009.

 

2 Responses to “Tillbakablick på 2009”


 1. 1 Anette 05 januari 2010 kl. 15:06

  Nytt år nya möjligheter:)

  Tack för trevligt resesällskap under 2009. Hoppas vi tar oss iväg på nån trevlig tripp även under 2010.

  Men just nu står Cypern först på min reseplanering.

 2. 2 Ann-Charlotte,Meja & Twix 07 januari 2010 kl. 18:51

  God fortsättning! Jag läääängtar efter värme och att få TRÄÄÄNA!!!=) Tack Linda & Me för trevlig resa och träningspass under 2009! Ha det gott,vi hörs/ses…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
Lindas bc

Välkommen till min sida! Här handlar det mest om hundar av rasen border collie och vallning som är mitt största intresse. Hoppas du ska trivas! Vi blir glada för tassavtryck i gästboken såväl stora som små!

Kalender

januari 2010
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Statistik

 • 53 244 besökare

Senaste kommentarer

Kategorier


%d bloggare gillar detta: