Tisdag

Så sprang den ledig helgen förbi, en riktigt trevlig och social helg med mycket gott mellan öronen:D Dopet var en trevlig tillställning där lilla Edith fick sitt namn och lite vatten på huvudet vilket inte var något konstigt för henne. Sedan bar det av till ekologen för smörgåstårta, tårta, fika och kaffe mums.. Edith fick många fina doppresenter av alla nära och kära. Av mig och Ann-Charlotte fick hon en lampa att hänga på väggen i hennes rum, så här ser den ut..

large_hjarta-staende-rott-pa-vit-wallight_0Gullig va..?!

Årsmötet i Gammelstad, där jag fick agera barnvakt till söta  Edith eftersom mamma Helena var den eminenta sekretararen på årsmötet. Hon var en snäll tjej så det var ingen större fara att hålla henne i famnen, fick lite avlösning i mellenåt. Vi pratade om årets tävlingar, som kommer att vara i 7 dagar med 2 dagars vila. Botnia cup heter denna vallhundsvecka här uppe i norr. Vi är 3 klubbar här som kommer att samarbeta och hålla i olika dagar, så alla är så varmt välkomna!! Prispengar kommer att finnas för den som vinner respektive klass:D Så sök semester i god tid nu!!

Detta var allt för denna gång, på återseende!! // Linda

 

4 Svar to “Tisdag”


  1. 1 lillangillan 03 februari 2009 kl. 14:32

    Tack Linda och Ann-Charlotte för den fina doppresenten! Tack Linda för att du fotade och hjälper mig titt som tätt 😉

    Kram!

  2. 2 Madeleine 03 februari 2009 kl. 20:33

    Halloj Linda:)
    Vilken super fin doppresent du och Ann Charlotte gav lilla Edith;) Förstår att ni var nöjda med ert inköp!!!
    Härligt med tävlingar 7 dagar i rad… Kanske det blir en tävlings turné norröver;) Jag tränar för en tjej som heter AKO och hon har tillfört mycket i min träning och tro det eller ej….. men det är verkligen mig vi tränar för jag har verkligen varit dålig:( Nu håller jag tummarna att vi kan få till vår relation och att jag kan hjälpa min hund och inte stjälpa!!!
    KRAMAR IFRÅN ”LUCKY” LUKE

  3. 3 Lena SåL 04 februari 2009 kl. 11:33

    Hej Linda! Oj vad längesedan jag var här, men nu har jag kollat igenom alla fina bilder och läst. Allt verkar vara bra och här känns det som om vi går åt rätt håll, trots 12- i går så blir det ljusare och ljusare. Frestande det där med Botnia-cupen, tål att tänka på.
    Ha det gott! LåSåLåP

  4. 4 Ann-Charlotte,Meja & Twix 04 februari 2009 kl. 17:11

    Hallåj Linda!
    Hon och husse fixa middag,mmmm!
    Kul att det blir Botnia-cup i hela 7 dagar,tjohooo!=) Jaaa va supernajs om sörlänningarna kommer upp å tävlar,det ser vi fram emot!=)
    Ha en härlig onsdag.


Lämna en kommentar




Lindas bc

Välkommen till min sida! Här handlar det mest om hundar av rasen border collie och vallning som är mitt största intresse. Hoppas du ska trivas! Vi blir glada för tassavtryck i gästboken såväl stora som små!

Kalender

februari 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Statistik

  • 53 631 besökare

Kategorier